Dora spelletjes

Welkom op deze website waar jij alle leukste dora spelletjes kan spelen die het aller leukste zijn. Dora Spelletjes, kom ook dora spelletjes spelen op doraspelletjes. We hebben hier een groot aantal spellen van dora en we hopen dat jullie er veel plezier aan zullen beleven! Je kan er doen wat je wilt, er is zoals gezegd heel erg veel keus over wat je wilt doen. Wil je bijvoorbeeld creatief doen, dan kan dat, wil je laten zien hoe goed je computerspellen kan spelen, dan ben je hier ook op de goede plek. Hier heb je toevallig een spel waarin jij heel erg creatief aan de slag kan met Dora, en haar kan maken wat jij altijd al had willen doen.

DORA AANKLEDEN SPEL

Dora weet niet wat ze vandaag aan moet trekken, help jij haar een handje? Aan de rechterkant kan je op dingen klikken, dan verandert er wat. Laat jij Dora er vandaag weer goed uitzien? Zie jij dora ook altijd in hetzelfde stel kleding en lijkt het jou leuk om haar eens een ander soort t-shirt aan te doen, bijvoorbeeld het zelfde wat jij altijd hebt. Dan kan dat. Dit is net zoiets als een internet kleurplaat, maar bij een echte kleurplaat kun je het natuurlijk maar een keer doen en als je fout hebt gemaakt kun je het niet meer goed maken. Op dit spel gelukkig wel. Je kan eerst kijken hoe het er uit ziet en als het je gewoon totaal niet bevalt dan kun jij dora altijd weer wat anders aantrekken. Laat zien dat jij zeer veel smaak hebt en geef haar de allermooiste outfit die je maar kan bedenken. Je hoeft hier niet goed voor te zijn maar je kan gewoon rustig gaan zitten en gaan bedenken wat dora nou mooi zou vinden en vooral wat jij denkt dat haar mooi staat. Je kan echt alles aan haar veranderen, van haar haarkleur en haar kleur ogen tot wat voor schoenen ze aan heeft. Zelfs de kleine details zoals de armbandjes die ze om heeft kan je een andere kleur geven. Je kan zelfs de achtergrond veranderen voor wat het beste bij haar kleren zou passen wat ze op dat moment aanheeft. Uiteindelijk als je helemaal tevreden bent en dora de beste outfit aan heeft kun jij het uitprinten en mooi boven je bed hangen, en je vrienden laten zien hoe jij haar hebt aangekleed zoals jij dat mooi vindt. Je hele eigen dora dus.

Besturing

Om Dora andere kleding aan te trekken moet je op de knoppen rechts in het spel klikken. Van boven naar beneden zie je duidelijk de knoppen en dat zal de kleur doen veranderen en soms zelfs de vorm en de opdruk van de kleding. BG betekent achtergrond en dat verandert de achtergrond. De knop met de pijltjes naar elkaar toe betekent dat je het weer naar de standaard dora doet, voor als je totaal niet tevreden bent over het resultaat. Er klinkt ook een mooi muziekje op de achtergrond maar die kun je uitzetten met de luidsprekerknop. Als je helemaal tevreden bent kun je op de print knop drukken en dan kun je het uiteindelijke resultaat afdrukken met je printer.

Makkelijk door de site

Als je genoeg hebt van dora aankleden en je alle combinaties als eens hebt geprobeerd kun je ook een ander spel opzoeken om te spelen. Je kunt naar een ander spel gaan door op de balk rechts van dora de klikken. Misschien wil je nu eens dora opmaken bijvoorbeeld. Met dit spel kan je het bekende tv meisje op nog veel meer manieren aankleden en opmaken, alleen is dora nu wel wat ouder en kan ze onderhand al vloeiend engels. Het maakt niet uit wel spel je kiest want alle spellen op deze website zijn helemaal gratis. Je kan doen wat je wilt voor zolang en zo vaak als je wilt. Veel plezier met dora aankleden en zorg dat ze er mooi uit ziet en ze goed voor de dag kan komen.