Dora spelletjes

Dora Spelletjes, kom ook dora spelletjes spelen op doraspelletjes. We hebben hier een groot aantal spellen van dora en we hopen dat jullie er veel plezier aan zullen beleven! Er zijn heel erg veel keuzes welk spel je wilt spelen en er is er vast wel een bij die jij leuk vindt. We hebben zo Dora Jumpstar, Aankleden, ook een spelletje dat Dora vaart en tot slot verschillende puzzels die een goede uitdaging zijn en je ook een verassing geven op het eind, namelijk een plaatje van Dora zelf in een bekende omgeving. Dus zoals je ziet is er een groot aanbod van spelletjes waarmee je je lang zult vermaken, misschien in je eentje, maar het is ook zeer geschikt om op deze site met je vriendjes en vriendinnetjes te spelen en te kijken wie de hoogste score kan halen. Het zijn allemaal spelletjes die je leuk vindt en ook gemakkelijk te spelen zijn. Je kan heel creatief zijn zoals met Dora aankleden en opmaken, maar je kan ook proberen hoe goed je bent met bijvoorbeeld dit spel dat Dora Jumpstar heet.

DIT SPEL

Kijk jij ook wel eens hoe hoog je kan springen? Win je met gym wel eens of juist niet? Nou Dora wil ook laten zien hoe lang zij in de lucht kan blijven, maar dit lukt haar alleen met jou hulp en hoe goed jij kan klikken. Dit is geen gemakkelijk spel dus ga maar even op het puntje van je stoel zitten. Want dit spel vergt aandacht en een snel reactievermogen. Dat betekent dat je vlug moet reageren op dit zeer snelle spel. Dora wil zo lang mogelijk in de lucht blijven. Als je op haar klikt gaat ze iets omhoog, maar dankzij de zwaartekracht ze valt ook weer naar beneden. Het is niet zo dat je een keer moet klikken of zo snel mogelijk met de muis naar boven moet gaan. Dora wil namelijk niet zo hoog mogelijk springen, maar ze wil zo lang mogelijk in de lucht blijven.

De kunst is dan ook om zo vaak mogelijk op Dora te klikken als ze in de lucht is. Als je snel en vaak genoeg op haar klikt zal je score ook vanzelf omhoog gaan. Je ziet de teller zelf omhoog gaan als je bezig bent met je score neer te zetten. Met Dora Jump Star moet je Dora zo lang mogelijk in de lucht houden, de sterretjes die Dora soms laat vallen zijn bonussen! De sterren komen vanzelf uit de lucht vallen in verschillende kleuren. Het maakt niet uit wat voor kleur de sterren zijn, ze zijn altijd even veel waard, namelijk vijf punten. Deze punten worden dan opgeteld op je al neergezette score. Als je klaar bent onthoudt hij je hoogste score en kun je proberen je hoogste score van Dora te verbeteren. Dat is ook handig als je tegen je vrienden of vriendinnen wilt spelen want dan kun je om de beurt proberen elkaar te verbeteren, en kun je zien wie Dora het langs in de lucht kan houden.

Gratis, snel, gemakkelijk en andere spelletjes

Dit Dora spel kun je gratis spelen. En maar goed ook, want je moet overal al voor Dora betalen. Hier gelukkig niet, je kunt zo lang en zo vaak je wilt dit Dora spel spelen. Dat geldt trouwens voor alle Dora spelletjes en je kunt als je dit spel genoeg hebt gespeeld snel naar een nieuw spel om die ook uit te proberen. Je kan de spelletjes alleen niet downloaden, dus je moet wel op het internet kunnen. Gelukkig kun je wel snel en heel erg makkelijk van spelletje wisselen. Aan de rechterkant zie je alle spelletjes van de site op een rij staan en kun je snel naar een ander spel. Heel gemakkelijk dus om door de site te surfen. De spelletjes laden heel snel en je kunt het zo lang spelen als je wilt. Probeer zo alle spelletjes uit en kijk wat je favoriete spel eigenlijk is. Heel veel plezier met spelen en hopelijk haal jij de allerhoogste score.