Dora is erg leuk, dat zal je ondertussen wel gezien hebben op onze website. Zorg je wel dat je de website makkelijk kunt terugvinden ? Bookmarken dus of te wel in je favorieten zetten, zonde als je morgen niet meer weet waar al die leuke Dora games staan, toch ? Om het geheugen wat te trainen hebben wij nu een extra leuk spelletje gevonden op het internet, namelijk Dora Memory. Hiermee kunnen mama en je kleintje lekker het geheugen oefenen. De beste stimulatie voor peuters en kleuters zijn memory spelletjes. Met het bovenstaande Dora geheugen spel kan je dus online het geheugen trainen en helpen verbeteren.

Dora plaatjes zoeken

In bovenstaand Dora memory spel krijg je 16 plaatsjes te zien welke je allemaal kunt aanklikken. De kaartjes worden per 2 opengeklapt en uiteindelijk zal je moeten zorgen dat je twee dezelfde kaartjes openklikt. Op dat momment heb je een koppelte. Gevonden, ga dan door naar de volgende, zoek alle combinaties bij elkaar en speel het spelletje helemaal uit. Hoeveel tijd had je nodig om alle kaartjes terug te vinden? Als je het spelletje hebt uitgespeeld kan je nu ook Dora Mega Memory uitproberen, ook erg leuk en nieuw op onze website.

Dora Gratis

Alle spelletjes op mijn dora website zijn gratis. Ik ben een groot fan van Dora en wil met deze website moeders helpen met het vinden van leuke spelletjes welke gratis te spelen zijn. Puzzeltjes, memoy en dat soort games kan je via het menuutje aan de rechterkant terugvinden. Je hoeft niet te betalen voor het spelen want wij hebben alle kosten al voor onze rekening genomen. De advertenties helpen ons de kosten te dekken. Daarom is Dora gratis op onze website.